My style today

Blus // Solglasögon // Shorts // Väska // Armband
 
Just nu vill jag att det ska bli så varmt ute att jag kan ha på mig en off shoulder-blus med ett par jeansshorts utan att frysa. Jag har även plockat ut några favorit accessoarer som jag gärna hade matchat till denna outfit. Tyvärr var jag slarvig och glömde lägga till ett par skor i kollaget. Men då får jag istället skriva att jag hade valt ett par platta sandaler med snörning.
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jaa, längtar oxå tills det blir såpass varmt! Vi hade hur fint väder som helst för 3 dagar sen, men nu är det regn och kallt igen… Längtar såå mycket till varmare väder!
    Allting var jätte fint som vanligt, älskar din stil! Kramar

  2. Åh vad jag längtar, så att det riktigt gör ONT i mig!! 😀 😀 😀
    sv: Visst var det fränt att hon gorde min header så maffig!? Jag är så himla nöjd!! 😀 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.