Inga måsten!

 
God kväll bloggisen! 
Egentligen hinner jag inte bläddra i någon tidning ikväll men undertiden jag äter min middag som blir pyttipanna med stekt ägg så passar jag på att göra det. Till efterrätt får det bli några smarriga chokladpraliner och här ser ni mina favoriter som jag är helt beroende av just nu.
 
 
Nästa gång jag köper hem lördagsgodis till mig själv ska jag fylla en hel godispåse med endast dessa chokladpraliner haha.
 
 
Som vanligt har jag varit otroligt stressad den här veckan och jag får verkligen inte tiden att räcka till. Jag vill hinna med så mycket hela tiden, men det slutar alltid med att jag ligger efter med annat istället. Ja ni vet det där tråkiga som kallas “måsten“!
 
Men nu ska jag ta tag i det som måste göras för annars blir det aldrig av men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Köpte den där tidningen idag 🙂 Visste inte ens den fanns (A) Kul att de kom nåt nytt efter Sofis Mode o hoppas den e bättre 🙂
    Kram
    Sv: Mamsi filmer alltid när ja uppträder o tävlar så ja har hur många filmer som helst men de går ju ba o ladda upp om man laddar upp dom via Youtube o de vill inte ja göra. Kul att du tkr de skulle va kul iaf.

  2. Usch känner igen det där… det är knappt så jag känner att jag är ledig på mina lediga helger som är varannan helg! Behövs minst 2dagar för att jag känner att det är värt att kalla det ledigt… 1dag räcker liksom inte (har 1 dag ledig varje vecka + varannan helg), då är det ju det där "måsten" som måste göras ikapp och det är ju inte precis ledigt *lol* Näää ibland är det bra jobbigt att vara vuxen, ju mer frihet ju mer ansvar får man…
    Ta hand om dig, kramen damen =)

  3. Jag vet precis hur det är. Men snart har jag semester. Lång semester, sju veckor!! HOLY SHIT! Jag längtar så brutalt jävla mycket!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.