Åska och regn

 
Godmorgon raringar!
När jag kom hem igår från jobbet blev det värsta spöregnet ute och åska. Det kändes redan i luften innan dess att något var på gång eftersom det var så himla kvavt. 
 
 
Vilken tur att jag var inne då för det hade liksom inte varit så kul att bli helt dyngsur av regn. 
 
 
När jag var liten brukade min syster och jag springa runt på tomten i badkläder när det var sådant väder och det var riktigt kul minns jag. Men skulle jag göra det nu i vuxen ålder skulle säkert någon granne ringa till psyk haha. 
 
Just det!
Igår fick jag förresten ett mejl om att jag har vunnit en vinst från en tävling. Det var precis vad jag behövde igår när jag var så himla ledsen för lite plåster på såren. Men jag avslöjar inte vinsten förrän jag har fått hem den. 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. sv: Tack så mycket! Jag använder mig av 3 olika, först photoshop, sedan ipiccy.com och sist men inte minst picmonkey.com!
    Kram

  2. hahaha jag älskade också att springa i regnet när jag var liten! Idag tycker jag det är mysigt att vara inomhus, tända ljus och höra hur det smattrar. Ingen stress på att man måste var ute som man kan känna när det är sommar och varmt. När det regnar kan man vara produktiv och till exempel ägna sig åt blogging 🙂 Kul med tävlingen förresten jag brukar aldrig ens delta i tävlingar för "det är ju omöjligt att vinna ändå" eller så får jag för mig att tävlingen är fejk, bara en lockese för att snuva sig till min e-post. Ska bli kul att se vad du vunnit <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.