Recession – Rebecca Stella

 
Ni kanske minns när jag visade upp den här läppennan från Rebecca Stella som jag vann för ett tag sedan? Nu har jag provat den och här kommer det några bilder när jag har målat mina läppar med den.
 
 
 
Färgen är väldigt fin och naturlig då det är den snyggaste färgen jag någonsin har ägt. Jag som annars har väldigt torra läppar! Men det gick bra ändå att endast ha på mig pennans färg utan att smeta på något annat över. Hållbarheten är också väldigt bra då färgen höll länge och just nu är den här pennan sminkväskans favorit.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. åh så sjukt fin färg det är på den! 😀 love it!
    sv; ja, det ska bli hur kul som helst att få åka dit. det är verkligen mitt drömresmål nummer 1! 😀 kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.