Raderat inlägg

 God morgon!
Igår kväll skulle jag egentligen ha skrivit om något helt annat men det fick vänta till idag istället. För första gången raderade jag ett inlägg igår eftersom det blev så dumt skrivet. Inägget hade fått en hel del kommentarer och till er som minns inlägget vill jag tacka så mycket för era fina kommentarer. 
 
 Bild från förra sommaren
 
I lördags kväll efter att barnen hade lagt sig för natten började jag att skriva av mig eftersom jag mådde dåligt i själen. Då gjorde jag misstaget med att publicera inlägget på en gång istället för att låta den ligga kvar i utkastet. Det inlägget handlade egentligen om min ångest, känslan om ensamhet och min situation med att tvingas leva i ett samhälle som jag inte trivs att bo i. Men allt blev bara fel när jag skrev av mig att inlägget blev inte alls som jag hade tänkt mig. Därför raderade jag den och efter att jag hade raderat inlägget kändes det mycket bättre i min själ.
 
Jag vill också skiriva att min pojkvän är den bästa personen som jag någonsin har träffat och han kan sätta sig in i min situation. Just nu längtar jag tills det blir fredag då vi äntligen ska träffas och då vill jag bara ha en lugn och skön helg med honom. Jag uppskattar också era fina kommentarer som jag får av er varje dag. Jag har två underbara barn som jag älskar mest i hela världen och nu måste jag fokusera på det jag har för att dämpa min ångest. 
 
Ibland är det lättare sagt än gjort men det är något som jag måste jobba på!
 
 
//PUSS
 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Ibland så blir det lätt så att man skriver av sig och lägger upp det på bloggen speciellt när man mår dåligt. Nu har jag inte sett inlägget men efter andra inlägg som jag minns att du skrivit då du också skrivit av dig så kan jag tänka mig att det var väldigt personligt. Jag är jätte glad att du träffat någon som förstår dig och som gör så att du mår bra. Ångest är en jobbig känsla att arbeta med men med tiden så får man kontroll över den 🙂

  2. Det är inte alltid lätt och framförallt inte lätt att uttrycka känslor i ord, det händer relativt ofta att jag skriver men sedan raderar det för att det bara blir eller låter så fel. Men vilken lycka att finna någon man mår som bäst med!

  3. Men så trist hoppas allt blir bättre och det är skönt att skriva av sig jag tycker det hjälper när man känner sig ensam.stor kram och jag han aldrig läsa inlägget du raderade.

  4. Men så skönt att du har träffat en kille då som du tycker känns bra, för jag tolkade det helt annorlunda, men det var ju bra att jag hade fel
    Så fin klänning du har på dig =D

  5. Ordet "Glädje" skulle förlora sin mening om det inte blev balanserad av sorg, sägs det, hoppas glädjen fár störst mening i slutändan och slukar sorgen även om en liten gnutta av sorg lever kvar i oss sá att glädjen, lyckan och tacksamheten över allt vi har alltid ska leva vidare och alltid vinna över dem mörka krafterna!
    Ps. grymt med blogg som visar olika nyanser av sig själva och inte bara ljus och glädje, för ingen i världen lever med bara det, och gör dom det har dom inte snuddat vid det djupt äkta av livet än och det är väl sorgligt bara det ! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.