Tips på tilltugg

 
Nu har jag hittat på något som jag tycker är så sjukt gott! Det är rökt lax som jag har rullat runt i Philadelphia och det här kan vi snacka om aptitretare.
 
 
Den första bilden är från i fredags och den andra är från igår då jag rullade ihop dem på ett annat sätt. Men dom blev lika goda för det haha. Jag kan verkligen rekommendera det här enkla och goda till er! För det här är perfekt tilltugg att äta innan middagen eller under mingelkvällen. 
 
 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag tror jag har ätit något liknande fast med någon typ av pepparrots kräm istället. 🙂 Men det där verkar ju supergott!

  2. MEN GUD SÅ GÖTT!! Nu blev jag sjukt sugen på lax ^^
    Helgen har verkligen rusat iväg, känner inte för att inleda den nya veckan >.<

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.