Söndags mys i min ensamhet

 
God kväll mina godingar!
Den här helgen har verkligen gått sjukt fort och det har varit full fart hela tiden. Jag och ungarna har varit ute en hel del, blåst såpbubblor och tagit en massa bilder. Det blev så många bilder att det kommer ta tid för mig att fixa till dem, men under veckan borde jag hinna bli klar med dom.
 
 
 
Men jag avlutar denna helg med ensam mys i soffan och lite gott till det. Ungarna är hos sin far då jag inte behöver kolla på barnprogram utan nu kan jag välja precis vad jag vill. Netflix har många bra filmer att välja mellan och jag känner mest för att se på någon komedi med ungdomar.
Jag ska ta och välja en film nu och när filmen är slut blir det duschen och en ansiktsmask.
 
 
//PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Ser fram emot när du kan visa oss bilderna du tagit 😀 tycker alltid dina bilder är så glädjefyllda och man blir alltid så glad av dom 😀 Helt rätt att mysa ner dig med någon film och avsluta dagen med en ansiktsmask 🙂 perfekt avslutning på söndagen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.