Jag saknar…

 
Herregud vad jag saknar min dotters söta kanin!
 
 
Här är några bilder som jag fotade förra året när kaninen kom ut på en promenad.
 
 
Kaninen heter Silver och bor kvar hos barnens far. Tyvärr kunde inte Silver flytta med mig eftersom jag bor alldeles för trångt. Det kommer inte heller att funka i min nya lägenhet eftersom jag inte kommer ha någon uteplats och han behöver verkligen komma ut regelbundet. 
 
 
Sedan måste man köpa tillbehör för att göra rent buren och jag har verkligen ingen möjlighet att kånka runt med sådant varje vecka.
 
 
Här är min dotter ute med Silver.
 
 
Här är min son ute med Silver.
 
Jag saknar även området där jag bodde förut för det är så vackert, lugnt och skönt. Grannarna är helt underbara och vi hade en så otroligt härlig gemenskap. Men egentligen hindrar det inte mig att hälsa på mina före detta grannar och jag vet att de skulle bli glada om jag hälsade på dem någon gång. 
Tyvärr har min ångest och all tidsbrist tagit över mitt liv men jag måste verkligen försöka ta mig dit någon dag.
Barnens farfar med fru bor granne med barnens far och hans fru har tjatat på mig länge att jag ska komma över till dem. 
När det blir varmt igen får jag ta med bikinin för att passa på att sola när jag ändå är där och när blåbärsäsongen börjar ska jag även ta mig till skogen som ligger precis där utanför. Det är en skog som har mängder av blåbär och där brukar jag bo varje år. Att vara ute i skogen är verkligen terapi för själen och det ligger högt i mina planer under sommaren. 
 
Jag önskar er en trevlig fredagkväll och vi ses lite senare mina älsklingar!
 
//PUSS

0 comments / Add your comment below

  1. Men så söt <3 Dom blir små kompisar som man saknar 🙂 Dottern har två små kaniner hemma och dom är verkligen underbara. Hoppas du får en fin lördag fina du 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.