Konstant trött

 
God morgon raringar!
På grund av bristen av outfitsbilder visar jag dessa bilder som togs förra veckan när det var varmare ute. Nu på senaste tiden har jag varit för lat för att fota bilder på mig själv eftersom det är mycket roligare att fota andra saker istället. 
 
 
Det känns inte som jag har skrivit några bra inlägg heller den här veckan men det kanske beror på att jag är stressad och inte mår bra i mig själv. 
 
Idag är det äntligen fredag och det känns lite lättare för något som jag verkligen behöver är att få sova ut. Det känns som att sömnen är något som jag skriver om väldigt ofta men eftersom jag är utbränd så är jag konstant trött. Om jag inte hade haft barnen hemma i helgen hade jag säkert inte gått upp ur sängen på hela dagen för den värsta tröttheten kommer alltid när jag kan slappna av.
 
Är det någon som känner igen sig?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. var väldigt trött men jag ändrade så nu sover jag bara lite typ 4-6 timmar per natt och jag känner mig mkt piggare nu samt att jag tar morgonpromenix…kramisar

  2. Duktig du är som tar outfitbilder ändå, jag känner mig så fånig då jag gör det, samt har inte så mycket fina kläder att visa upp, skulle bli en hoper som jag alltid visar då, hehe

  3. Supersnygga jeans! Är konstant trött jag med… Men det är bieffekten av att ha slutat med medicinen, så det känns lugnt så länge jag vet 🙂

  4. Jag känner mig lika dan. Jag vill bara sova, fast det är inte sömn man behöver. Jag känner själv att jag har gott i väggen igen. Jag brukar meditera, men nu funkar det inte. (Nu är jag dubbel så gammal som dig.) Jag har lärt mig att hantera det på mitt sätt. Jag känner igen mina signaler när jag tar till mig allt negativt och vill bara gråta, då är det kört med mig. Så känner jag det just nu. Ta hand om dig och ta emot den hjälpen du får gumman.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.