Kvällsbestyr

 
God kväll på er!
Nu har jag fått undan av det mesta av kvällsysslorna och nu ska jag unna mig lite tid i soffan med en liten kexchoklad samtidigt som jag ska bläddra i senaste numret från hm.
 
 
Jag har alltid älskat hm och tycker även om kvalitén på det mesta.
 
 
Det är mycket som jag vill ha därifrån både till mig och barnen. Deras heminredning är livsfarlig att spana in på och jag skulle önska att Örebro kunde öppna en hm home butik så att man kan få känna och klämma på sortimentet innan man köper något. 
Imorgon är det marknad på barnens skola och det är så roligt när barnen säljer saker som de har gjort själva. Förra året köpte vi hem en hel del och pengarna som skolan tjänar går till klassresor. Hoppas att det går lika bra i år som förra året.
Nu ska jag ta kväll här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
 //PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Oj det var ÅR å dar sen jag gluttade på en H&M-katalog ^^…måste va minst 10 år sen, hahahaa! Har lite si så där med H&M och dessa liknande märkena men men "smaken är som baken, delar sig…"

 2. Jag gillar också HM. Kom på nu att jag också fått katalogen nylige men lagt undan den någonstans. Dags att leta fram den nu kanske 🙂
  Håller tummarna för att det säljs mycket på skolmarknaden..
  Kram

 3. verkligen mysiga kvällsbestyr får jag lov att säga 😀
  sv: tack snälla! ja de var en skön känsla när man till slut kom i mål haha 😀

 4. Så mysigt med lite choklad och inspo 🙂 Och ja H&M kommer nog alltid vara en favoritaffär för min del också och shit så mycket snyggt de har nu också! Får lite panik, man vill ju ha allt typ, haha xD

 5. Ja herregud deras inredning prylar är verkligen farliga att kika på :/ vill ha så mycket och deras kläder, love them ! En av mina favorit butiker 🙂
  Vad roligt, håller tummarna för att det ska gå bättre iår för dom 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.