Gynning Jewelry

 
 Gynning Jewelry har flera olika kollektioner som jag verkligen gillar och som ni ser har jag plockat ut mina tre absoluta favoriter. Högst upp kommer från kollektionen Älskad som har formen av en cylinder med en stor kristall i mitten.
 
 
 Nästa kollektion som kallas Amulett som har en vacker amulett som hängsmycke med en fjäril på. Fjärilen är en symbol för själen och står för lycka och glädje. 
 
 
 
Sist men inte minst ser ni ett par smycken från kollektionen Butterfly messenger som är sådär farligt söta. På de tunna kedjorna hänger det en liten fjärilsberlock med en gnistrande cubic zirkona.
 
Carolina Gynning har verkligen bra smak när det gäller smycken och självklart gillar jag alla hennes kollektioner. Men om jag bara får välja tre stycken favoriter då vet ni vilka jag föredrar. Enkelt, stilrent och klassiskt eftersom jag vill att det ska passa till allt.
 
Ni hittar dessa smycken hos jewelrybox.se om ni vill kika närmare på kollektionerna från Gynning Jewelry.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.