Älskade jeans

 
Ett favorit plagg enligt mig är jeans och nu till våren får jeansen gärna vara slitna. Ett perfekt basplagg som passar till det mesta och då vill jag bära både i ljus och mörk denim, tighta och i lös passform.
 
 

Vila Ripped Knee Jeans – Grey / Boohoo Extreme Ripped Boyfriend Jeans – Blue / Hollister Destroyed Boyfriend Jeans – Blue / Hollister Destroyed Low Rise Super Skinny Jean With Ripped Knees – Black / Abercrombie & Fitch Low Rise Superskinny Jean With Ripped Knee – Blue / Blank NYC Skinny Jeans With Rips & Distressing – BlueHär har jag lagt upp ett kollage på olika jeans som jag gillar just nu och länkar finns under kollaget.//PUSS♥

0 comments / Add your comment below

  1. Slitna jeans är så sjukt snygga och jag har faktiskt ett par som gick sönder som jag kommer klippa och greja med 🙂

  2. De där med hög midja är så jäääva snygga! HAr aldrig haft ett par ljusa jans faktiskt, det kanske är dags, formerna syns ju bättre då också 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.