Ny trend?

Bildkälla: WeHeartit 
 
Jag hittade den här bilden hos WeHeartit då en tanke slog till.
Det här kanske är en ny trend som är på gång?
Jeans med mycket hål och slitningar har varit hett väldigt länge och kroppssmycken till alla möjliga kroppsdelar ökar liksom bara mer och mer. Därför skulle det inte förvåna mig om jeansen kommer att bli så trasiga att tyget ersätts med kedjor som ni ser på bilden. Jag personligen tror att kedjorna skulle låta en hel del när man rör på sig och under de varmaste dagarna bränner säkert kedjorna mot huden.
Ja vi får väll vänta och se om det här kommer att bli en ny trend i framtiden? 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Inte min stil direkt 🙂 Slitningar i jeans tycker jag är klockrent, men inte det där på bilden haha 🙂 är för mycket kedjor =) om det var mindre kedjor skulle de vara snyggt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.