Från igår

 
Hej på er mina godingar!
Igår var det världens tråkigaste väder hela dagen som bara bestod av regn, hagel och kallt var det. Jag och pojkvännen hade egentligen planer att ta oss ner till sjön men på grund av vädret bestämde vi oss för att ha mys inne istället. 
 
 
Ni som följer min blogg vet att jag är tokig i Eurovision song contest och här ser ni mina papper med anteckningar om alla bidragen. Haha jag gör såhär varje år. “Ifall ni undrar så är det min dotter som har skrivit mitt för och efternamn med ett hjärta så att ni inte tror att det var jag“. Haha sådant ego är jag inte.
 
 
Till middag blev det stekt kött, potatisgratäng, sallad och ett glas rött vin på det. Riktigt gott var det!
Angående Ukrainas bidrag som vann hela Eurovision song contest blev jag inte så nöjd över då jag hellre hade sett Australien som vinnare. Vissa moves i Ukrainas framträdande påminde lite om Loreens och det tyckte jag var trist. Men jag trodde aldrig att Sverige skulle hamna på plats 5 eller att Polen skulle hamna på plats 8. Det är iallafall kul och nu ser jag redan fram emot Eurovision song contest 2017. 
Även våra kära programledare var hur grymma som helt och det gjorde hela programmet ännu bättre i år. 
 
Vad tyckte ni om det vinnande bidraget i år?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. vad gott :-)))
  Håller med Australien borde ha vunnit men sen tror jag att det var lite små politiskt det hela tävlingen så det blev som det blev…
  Kram<3

 2. Tyckte vinnarbidraget var uselt och undrade seriöst om de sagt fel igår.. men nepp. Önskade också att Australien stått som vinnare 🙂

 3. Lät inte helt fel med ert mys…själv var man ute en hel del i det "vackra" vädret igår…inte helt frivilligt!:P Vad gäller eurovision så har jag ingen aning om hur vinnarlåten är så kan tyvärr inte ge dig en åsikt på den!

 4. det ser såååå gott ut! Jag har anteckningar om varje bidrag på mobilen, allt ifrån att kamerorna viftar för mycket eller att refrängen är bra, versen dålig etc. Angåående vinnaren så gillade jag inte låten eller framträdandet, men det är ju bra att djävlas med Putin. Älskade Polens bidrag, när jag blundade. Såg bara Kapten Krok framför mig ^^

 5. Ramlade in här av en slump.
  Här hemma tittar vi mest på mellanakterna 😉 Och jag måste berömma programledarna och hela produktionen. Vilken show och vilket flyt i hela sändningen. Så snyggt gjort!
  Ha en fin söndagskväll!
  <3

 6. Jag blev asglad då Sverige kom femma haha 😀 Ukraina gillade jag, såg dock inte likheten med Loreen 😮 Tyckte iaf att början var asgrym, men sen blev den sådär när hon började skrika typ 😛
  Vad ambitiöst av dig att anteckna xD

 7. Jag hade en del favoriter men den som vann var inte en av dom 🙂
  Men tycker det är så skoj att titta på, fast vi somnade visst ifrån lite med *haha* Kram och hoppas du får en fin måndag 🙂

 8. Gillar egentligen inte esc, men såg faktiskt lite av det ändå. Tycker som du att programledarna var riktigt bra! O Ukrainas låt var riktigt dålig, skrek Loreen om hela framträdandet…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.