Ikväll smäller det!

För att ikväll är det den stora finalen i Eurovision song contest 2016.
Jippi och hurra!
I år är det så himla bra låtar då volymen kommer att höjas till max och jag ser verkligen fram emot våra kära programledare med deras grymma underhållning. Vi har verkligen de rätta programledarna i år och det bästa är att USA ser Eurovision live i år. 
Det som jag alltid tycker är mest spännande är själva omröstningen. Förra året var det rena rysaren eftersom i början hade inte Måns så mycket poäng men helt plötsligt fick han en massa 12:or och 10:or och vilken känsla det var när hann vann hela skiten.
 
Det är en sak som jag inte riktigt kan fatta!
Att Norges bidrag inte gick vidare till finalen. Jag tycker jättebra om den låten och nu har vi varken Finland, Norge eller Danmark med oss till finalen. Men det var roligt att Polen gick vidare och det blev jag överraskad över. Nu är säkert min mamma jätteglad över det för Polen är hennes hemland. 
 
Nu ska vi greja lite och sedan ladda inför den stora finalen och vem tror ni vinner Eurovision song contest 2016?
 
Bilder från igår
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Ja herregud nu är det verkligen den stora kvällen 😀 ska bli spännande att få veta vem det är som tar hem segern iår 😀

 2. För Frans del gick det som jag hoppades. Jag trodde en placering inom dom 10 bästa och det klarade han galant med sin 5:e plats 🙂
  Men herregud.. Att Ukraina vann. Ingen bra låt enligt mig.
  Lite förvånad är jag med att Sverige fick så dåliga poäng av Norge och Danmark.
  Kram

 3. ESC i år har verkligen varit riktigt bra. Var inte ett fan av den som vann men det fanns ju så många bra låtar i år! Ser fram emot att gå runt och tralla på alla dessa fantastiska låtar från och med nu.
  Favoriter: Belgien, NEDERLÄNDERNA!, Frankrike överraskade och jag gillade det mer än jag trodde jag skulle göra, Litauen, Österrike, Storbrittanien och såklart den alla trodde skulle vinna…Australien 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.