Kostymbyxor

Det var faktiskt jätte längesedan jag visade upp en outfitbild eftersom jag har varit dålig på att fota mig själv på senaste tiden. Jag har varit upptagen med att fota andra saker men idag visar jag upp ett par kostymbyxor som bara hänger och skräpar i min garderob. 
 
 
 Jag kunde inte låta bli att prova dessa kostymbyxor som är både snygga och bekväma på. Men eftersom jag inte jobbar på ett kontor glömmer jag bort att använda dem. 
 
Angående skorna jag har på mig!
Alla mina sommarskor ligger kvar hos barnens far och det här var enda paret som jag hade hemma som passar bäst till byxorna. Jag får ta och kila över till honom snart för att hämta alla mina skor för det är alldeles för varmt med sneakers om dagarna känner jag. 
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Snygga! 🙂
    Ja jag sov typ en timme när hugo sov, så fick mer energi och sen var det skönt och vara ute och sen kom Erik hem 🙂 Och inatt har vi sovit så idag är vi pigga och utvilade.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.