Jag kan inte fatta det!

Bild lånad från weheartit

Något väldigt hemskt har hänt då det gäller en kär vän.
Jag kan inte gå in på detaljer om vem det är för respektens skull! Men hon får vila i frid och det är så tragiskt att du inte hann bli 20 år. Du ville få ordning på ditt liv igen och börja jobba med barn. Livet är inte alltid rättvist och jag lider med alla dina anhöriga. Jag vet inte mer vad jag ska skriva för jag är fortfarande i chocktillstånd som dina anhöriga och jag kan inte sluta att tänka på dig. 
 
Ni kan läsa här om vad som har hänt via dn.se
 
Jag fick veta det här tidigare och bara så att ni vet kommer det tidsinställda inlägg som jag har skrivit innan jag fick detta besked. 
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Men fy i helvete vad hemskt! Vad ger någon rätten att ta en annans liv…! Jag kan inte ens förstå hur det här känns för anhöriga och vänner som du… fruktansvärt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.