Missförstånd

 
God morgon älsklingar!
Här om dagen lekte jag lite med programmet Picasa där jag fixade till dessa bilder på min hand. Okej det kanske inte är så intressant att se bilder på en hand men jag gillar resultaten.
 
 
Det är några saker som jag har tänkt på!
När jag läser andras bloggar händer det ibland att inläggen har en bild på till exempel något gott men texten handlar om något helt annat. Alltså att bilden inte går ihop med inlägget och visst har det även hänt mig också några gånger.
 
 
Men det är då man märker vilka som läser inläggen!
När jag ska kommentera ett inlägg ser jag ofta att andra har kommenterat endast efter bilden som exempel “vad gott” eller endast ett “svar” fast inlägget kanske handlar om något tragiskt.
 
Nu är det inte så att jag pekar ut någon utan det här handlar bara om mina tankar och funderingar.
Jag personligen älskar även att läsa åsiktsinlägg och håller jag med texten i inlägget så visst händer det att jag bara skriver “jag håller med dig!” Då kan jag tänka mig att jag uppfattas som ointresserad. Men egentligen tycker jag att inlägget var så bra skrivet att min kommentar skulle bara bli som en upprepning av själva inlägget.
 
Missförstånd kan även förekomma via text har jag märkt.
Ja då menar jag både via inlägg och kommentarer för ibland är det jättesvårt att få ihop bra text som alla kan förstå. Eller så kan det handla om ironi som inte heller alla kan förstå. Sådant kan även hända när jag och pojkvännen skriver meddelanden till varandra haha! Att han helt plötsligt frågar om jag är sur fast jag bara är trött och ser i efterhand vad fel det blev.
 
Det här var som sagt bara några tankar som jag har funderat på och ni ska veta att jag älskar era underbara kommentarer!
 
 
//PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

 1. Känner verkligen igen mig i det där..tycker det är väldigt irriterande när man märker att personen som kommenterar inte har läst inlägget, utan bara kommenterar rubriken eller bilden.

 2. Jag känner igen mig! Jag tycker det är jättetråkigt när man lagt ned tid på ett inlägg, kanske t.ex ett personligt inlägg, och så får man bara en kommentar om bilden. Det är väldigt tråkigt. :/ Jättefin redigering på bilderna tycker jag! Kram. ^^

 3. Tycker också det är trist att få såna kommentarer. Med Nouw där jag bloggar så är jag inte så förtjust i Gilla knappen, för det är trist när folk bara gillar inlägget men inte lämnar nån kommentar. Självklart så måste man inte kommentera inlägget, för det gör inte jag alltid. Jag kan läsa, men känner jag att jag inte kan skriva nån kommentar till inlägget så väljer jag att inte kommentera. Jättetråkigt att bara få "Fin bild" kommentarer.

 4. Det enda jag verkligen stör mig på är när inläggen handlar om något väldigt tragiskt och så kommenterar dem ett svar BARA, det är något jag känner är lite smått disrespectful, men tack och lov ser jag inte det alltför ofta!
  sv: Tack finaste du! Nej tyvärr köpte jag den för kanske 2-3 år sedan, men den kanske finns kvar på H&M i någon lite annorlundare design? 🙂
  Kram

 5. jag håller med dig. jag själv kan ibland bara svara tillbaka på en kommentar när jag känner att inlägget inte tilltalar mig. att svara på kommentarer tycker jag är viktigt.
  sv: hehe nä inte det lättaste men snart går min sambo på semester så då blir de lättare hemma.

 6. Bra inlägg och tyvärr händer det ofta att folk inte läser hela inlägg,lite trist om man har skrivit ngt personligt eller ledsamt.fina bilder du redigerat var länge sedan jag var in på Picasa?Kramar

 7. Har också reagerat på det flera gånger, tycker det är så tråkigt att se bland andras kommentarer (och på mina egna inlägg). Det märks verkligen tydligt vilka som läser och inte, vilka som bara fiskar besökare. Tycker också det är SJUKT irriterande när folk svarar på kommentarer (jag kommenterat i på deras inlägg) i mitt kommentarsfält när det, iaf på blogg.se, finns en ordentlig svarsfunktion!

 8. Ja tycker de e så irriterande när sånt händer för då e de ju som att den som skrev kommentaren bara skickar iväg nåt för att själv synas.. Roligare me folk som läser ens inlägg också 🙂
  Kram

 9. Jag känner igen det där. Jag lägger upp ganska många inlägg som inte är direkt relaterade till bilden och så kan kommentarerna ibland bli ganska märkliga till texten. xD Jag håller med dig om att endast svar är lite tråkigt att få också. :/

 10. Haha åh det där händer mig så ofta när jag har en fotoblogg! Folk kommenterar "verkar som att du har haft det underbart" så skriver jag typ om hur jag brutit benet haha! 🙂

 11. så snygg ring!!! Det är så sant det du skriver :O så iriiterande när folk inte läser hela inläggen. Typ kommenterar endast för kommenterandets skull!

 12. Haha detta funderar jag också på ibland. Eller dom som kommenterar för att fiska besökare, och skriver "hej allt bra?" på alla bloggar dom besöker. Det är sååååå irriterande! Kram

 13. Det är verkligen ofta som man trillar in i någons blogg och som har en bild som inte hör ihop med inlägget men tycker det är trevligt ändå men ja man märker då väldigt tydligt med visa kommentarer att dom endast kommenterat bilden och skippat att läsa. Men har även sett kommentarer som har med inlägget att göra men som man får läsa några gånger innan man förstår dom, då hinner det ju blir förvirringar eller missförstånd.

 14. Fina foton! och håller helt med dig, ibland kan man börja undra över kommentarer man får och om folk ens läst eller typ vad dom gjort, Vet att jag själv kan komma med knepiga saker men jag har jättesvårt att kommentera ett inlägg utan att iallafall blickat igenom hela inlägget just för att iallafall ha ett hum om vad det står, även om man kanske bara skriver " hoppas du får en trevlig helg " så vill man inte att det ska hamna helt fel

 15. Känner igen de där, har märkt de också ibland att de går efter bilden och inte läser inlägget. Angående att skriva meningar så har jag själv svårt att då jag tappar ord så när jag läser de sedan så kan de faktiskt misstolkas. De är ju inte alls meningen, men jag har svårt så man hoppas att de som läser vet det och kanske kan ha överseende med det…
  Bra att du tar upp det <3 kramis

  1. Jag har också lätt att tappa ord på grund av min nedsatta koncentration. Därför ville jag skriva om det eftersom missförstånd kan före komma! Kram

 16. HAHAHA det där känns som det är något som jag (ahh liite kan jag få lov att ta åt mig *lol*) har inspirerat med att skriva detta ^^… BRA att det lyfts upp iaf! Men folk är lata med att orka lägga mer än några trötta ord eller ens ge sig in i själva inläggens ämne, då tar de lättaste vägen med att kommentera bilden *BIG lol* Då ser jag inget annat än att folk fiskar/mjökar efter besökare… Tycker det är dock aningens skrattretande att den 4.e som har kommentera är JUST så som den själv gör, iaf hos mig =P… ja jaaa där ser man!!

  1. Haha jag vet att du stör dig mycket på sådant och därför hoppades jag verkligen att du skulle läsa detta inlägg. Kul att du gjorde det också 😀 Kram

 17. Jättefina bilder! 🙂
  Håller verkligen med dig. Tycker det är riktigt trist att bara få en "svarskommenar" tillbaka, speciellt när man själv lägger ner hela sin själv i att svara på en persons inlägg. Jag är en sån person som alltid läser inlägget innan jag kommenterar, jag vill gärna veta vad det är för något inlägg jag kommenterar på 🙂

 18. Jag håller med dig faktiskt, och det kan vara irriterande. Det jag mest blir fundersam över är när personer bara skriver ett svar i mina inlägg utan att ens ha brytt sig om min text. Det har hänt att jag kanske har kommenterat en bild eller något i en text, men det är för att det kanske var just det kag fastnade för, i bland kanske jag inte har så mycket att kommentera mer än att jag håller med eller tycker att en bild e fin. Allt beror ju på vad man själv tycker också. Det e svårt det där. Och å ja missförstånd blir det ofta via text, till och med när man pratar med människor så missförstås det. Bra inlägg iaf. Dock förstod jag inte vad du menar med att en text och bild inte hör ihop? Måste dem göra det? Jag lägger in en bild i mina texter som ofta är långa för att bryta lite i texten, även om bilden inte är till inlägget. Kramis

  1. Jag menar om det är till exempel en bild på något gott och inlägget handlar om något tragiskt. Då märker man vilka som läser inläggen eller bara kommenterar bilden. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.