FeelUnique

 

1. Clinique Chubby Stick Sculpting Highlight HÄR / 2. New CID Cosmetics i – glow Compact Shimmer Powder Mini HÄR / 3. theBalm Cindy-Lou Manizer HÄR / 4. theBalm Mary-Lou Manizer Luminizer HÄR / 5. Pür Cosmetics Strobe Palette HÄR / 6. Dior SKINFLASH Radiance Booster Pen HÄR

En av sommarens allra hetaste trender stavas strobing. Det innebär praktiskt taget att gå loss med highlighters för att ge ansiktet extra glow och lyster. Nu när sommaren äntligen är här så är det hög tid att anamma säsongens glödande mode, och det gör du genom att införskaffa en highlighter, helt enkelt. Sedan applicerar du din highlighter där ljuset faller naturligt; på kindbenen, utmed näsbenet, i pannan, på käkbenen, hakan och i amorsbågen. Jag har listat några härliga highlighters i olika prisklasser, olika utföranden och från olika märken i kollaget ovan som ni bara måste spana in! 

 Personligen älskar jag highlighters för det ger verkligen ansiktet ett lyft. Jag har flera stycken i min sminksamling men ändå är jag sugen på att prova dessa från kollaget och speciellt den från Clinique. 

 
Har du testat någon från kollaget?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag äälskar highlighters det ända problemet är att jag får lätt oljig hy och om jag ännu har highlighter så lyser hela ansiktet känns det som haha. Men jag fpr ta och köpa en bra produkt mot oljig hy för det är såå snyggt och passar perfekt nu till ljusare tider!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.