Rysslands hunkar

Haha jag vet att jag är lite knäpp men jag kunde inte låta bli!
 
 Sergey Lazarev som deltar i Rysslands bidrag i årets Eurovision song Contest är ganska lik Dima Bilan som vann för Ryssland år 2008. Om ni minns honom?
 
Sergey Lazarev
 
Dima Bilan

 Om jag ska vara ärlig så tycker jag att killarna är snygga men ändå lite för mycket för min smak haha. Dima Bilan har jag alltid tyckt är ganska snygg och jag föll extra för hans ögon. Sergey vet om att han är snygg och han föredrar killar medan Dima har flickvän sedan en lång tid tillbaka.

 
 
Haha jag som är så svag för killar med långt hår! Då kan ni gissa hur galen jag blev när jag såg den här bilden på Dima Bilan! 
 
Annars har jag aldrig varit så förtjust i killar med för mycket muskler men självklart kan jag ha lite ögongodis ibland. Dima Bilan gillar att visa upp sin kropp då han gärna klär av sig på scenen och det tycker jag också blir lite för mycket. 
Personer som inte vet om hur snygga de är? Det är då de blir som snyggast.
 
Det vill säga! Skönheten kommer inifrån. 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Oj vilka godingar, men håller med dig de kan bli för mycket ibland. Fint att se men att leva med sådant ansikte varje dag vet jag inte 😉
    Kram

  2. Haha stör mig så mycket på sånna som vet om att massor tycker de ser bra ut och visar det ut, så håller med dig sånna som inte vet om att de ser bra ut är snyggast 😀

  3. Känner faktist inte till någon av de där killarna, men jag är inte så bra på att hålla mig uppdaterad på eurovision. xD

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.