Vad jag tycker inför Eurovision song contest

 Bilder tagna av mig.
 
God morgon finisar!
Som alla andra säger så säger jag det också åter igen. Vilket härligt väder det är! Helt otroligt och det har verkligen hållt i sig länge nu. 
Nu har jag äntligen lyssnat igenom alla bidrag inför Eurovision song contest och nu är jag laddad inför semifinalerna som börjar nu i veckan. Det är väldigt många låtar som är väldigt bra i år och tyvärr så kommer Frans försvinna från mängden tror jag. Som jag har skrivit tidigare är Rysslands bidrag min favorit men det tråkiga är att många snor detaljer från Måns Zelmerlöw framträdande. Jag ser även Loreens framträdande i några av bidragen och sådant stör jag mig på. Ett framträdande ska vara någon personligt och det var precis det Måns gjorde så himla bra förra året. 
En sak som jag blev så himla glad över är att Eurovision song contest även ska sändas live i USA för första gången i år och det bästa är att programledarna är Måns Zelmerlöw och Petra Mede. 
 
Jag återkommer med mera åsikter om Eurovision song contest i ett annat inlägg och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Var tvungen att kolla in Rysslands bidrag. Njaa den var inte bra. Australiens bidrag tror jag på, beror på hur framträdandet blir dock.
    Frans tror jag kommer vara top 10. Om han lyckas få ett bra scenframträdande så tror jag det går bra för Frans

  2. De ska bli spännande och se hur det blir och låter, har aldrig gillat Frans låt, den lär inte fungera tror jag. Fina bilder. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.