Smycken för hela kroppen

 
Nu för tiden finns det så himla mycket smycken för nästan alla kroppsdelar. Personligen är jag väldigt dålig på att använda smycken över huvud taget trots att jag tycker att det är så himla snyggt. På sommaren är det verkligen så snyggt med fotarmband och den som ni ser i kollaget skulle jag kunna tänka mig att klicka hem. Lårsmycket är jag också sugen på men risken är stor att den kommer bara bli liggades i smyckeskrinet. 
 
Vad tycker ni om sådana smycken?
 
 
//PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag älskar smycken, normalt sett har jag alltid örhängen, halsband, armband, klocka och minst en ring utöver förlovings- och vigselringarna. Men nu med bebis som greppar och drar i allt går jag helt smyckeslös 🙁

  2. Jag är så dålig på att använda smycken, jag har men glömmer bort… halsband tycker jag om när jag kommer på att jag har =) men det finns så mycket fint nu. Kram

  3. Jag är också dålig på att använda smycken,lårsmycket skulle jag aldrig greja hihi men så fint med länk på vristen.kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.