Mina favoritbyxor

 
Igår när det var så varmt och skönt ute hade jag på mig ett par svala byxor i en lös passform. Jag köpte dessa byxor förra året hos gina tricot och jag kan tillägga att dessa byxor är väldigt välanvändna.
 
 
 
Men då är det fredag igen för att i onsdags kändes det också som fredag eftersom det var en helgdag igår. Det är liksom rena lyxen att få en ledig dag mitt i veckan för det är jag inte är direkt van vid. Men många har tagit semester idag och det hade varit härligt med lite långledigt för mig med men det får jag ta en annan gång. 
 
Nu ska jag se till att den här arbetsdagen tar slut och ha en toppen dag mina älsklingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vilka snygga byxor, jag har två par liknande själv fast i gravidbyxor, dom är helt underbara att ha på sig när det är varmt ute 🙂
    Tack så jätte mycket, så skoj att många ville ställa frågor också 🙂 Kram

  2. sv: Ja, lite svårt att köpa tröjor med tryck alls om man måste undersöka vad saken står för innan för säkerhets skull >.< Då provocerar jag hellre folk med vad jag har på mig, haha 😉

  3. Det finns väl inge skönare en ett par sköna byxor, älskar sådana byxor hittade ett par på Lindex som jag köpte.. Önskar dig en fin helg kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.