Äntligen – Jag gjorde det!

 
 God morgon bloggisen!
Vilken tur att det är en röd dag imorgon för jag är så galet trött och det känns som att jag håller på att bli sjuk. Jag har ingen kraft i kroppen, är supertrött, känner mig konstig i halsen och är ovanligt snorig. Hoppas att det bara beror på tröttheten för jag har ingen lust att ligga med halsont och feber hela dagen imorgon. Vädret ska även bli kanon plus att jag har massor att göra.
 
 
 
 Igår gjorde jag något som jag har behövt göra för länge sedan!
Jag ringde Regionhälsan då jag fick en tid redan på tisdag. Som de flesta redan vet har jag haft panikångest sedan många år tillbaka och jag har struntat i att söka hjälp, men nu har det gått för långt och den här gången hade jag inget val. Hoppas bara att jag får en bra person att prata med för sist jag gick till någon så kändes det inte bra alls. Det var i min kommun via vårdcentralen och den kuratorn tyckte att jag skulle ha min terapi i duschen varje dag. 
Fast jag vet inte? Då var jag så pass sjuk att jag fattade inte alls vad hon menade? 
 
Men nu ska vi inte gå in djupare på det för idag känns det som fredag och det ska bli så skönt med sovmorgon och ledighet imorgon. Ha en underbar dag mina godingar och vi ses lite senare!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Hoppas du inte blir sjuk det vill man ju vara när det är helg och fint väder.
  Va bra att du beställde tid, starkt gjort av dig 🙂

 2. Hoppas att du ska behöva bli sjuk nu, nog för de är de tiderna nu. Snygg tröja och vad bra om du får hjälp med ångesten, för det är inte alls kul.. Min kommer och går och det är skrämmande att det bara verkar bli mer och mer som går men den här ständiga ångesten..
  Så håller vi tummarna på att du vara frisk nu och njuta av vädret.
  Kramen

 3. Hoppas det blir bättre och ni ska kunna samarbeta ihop,usch inge kul när det inte funkar men bara att byta ill en som är bättre,ja gick hos en dålig familjerådgivare och tllslut var ja tvungen att fråga vad han pyssla med .kramar

 4. Starkt av dig att ta tag i det! Lider själv av panikångest och skulle behöva ta tag i det mer jag också, men jag är lite tveksam till det tyvärr.. Vill helst klara mig liksom hehe

 5. Lycka till med samtalskontakten! Du kanske får KBT. Det anses effektivt mot panikångest… Hoppas att det kommer att kännas bra med personen som du får träffa…! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.