Om jag hade haft mera tid

Då hade jag:
 
 
• Börjat måla målningar.
 
• Läst böcker varje dag.
 
• Tränat mycket mera.
 
• Umgåtts med vänner oftare.
 
• Stressat mindre.
 
• Kollat oftare på filmer.
 
• Sovit mycket mera.
 
 
För att få dessa önskningar i uppfyllelse måste jag:
 
 
• Gå ner i arbetstid.
 
• Anställa en städerska till mitt hem.
 
• Sluta laga mat och istället köpa hem färdig mat eller att ha någon som både handlar och lagar mat till mig.
 
 • Höll på att glömma! Någon måste ta hand om min tvätt också.
 
 
Men såhär lyxigt är ju omöjligt för mig att leva!
Att gå ner i arbetstid går absolut inte och även om jag hade gjort det så hade jag inte haft råd med det övriga. 
 
 Därför kallar jag det för vardagslyx när jag lyckas göra något som jag annars aldrig hinner med. Som exempel en lång sovmorgon, att få ligga i soffan med en bra bok eller en favorit film, att sitta på en uteservering med en god vän eller att få träna ett hårt träningspass utan att känna sig stressad på grund av tidsbrist.
 
 

 
 
//PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Håller med dig, det där med tid är en bristvara tyvärr. Man prioriterar alla måsten och sedan finns det ingen tid över till annat.

  2. Ja just mathandling och matlagning tar ju så otroligt mycket av ens tid. Skulle "någon" handla och laga mat åt mig varje dag skulle jag nog kunna uppfylla nästan alla dina (även mina) önskningar… 🙂

  3. Den listan håller jag också med om. Min villgöralista är så lång och det finns ingen chans att jag ska hinna med allt jag vill.

  4. Så fina bilder!
    OBS! Har fått problem med mina kommentarer så när du kommenterar på min blogg får du jättegärna skriva din bloggadress i kommentaren annars ser jag inte det och då är det svårt för mig att hitta din blogg 🙁

  5. Klokt, men i grund och botten så är det prioriteringar, jag ska bli bättre på att prioritera sådant som är VIKTIGT för mig… KRAM!

  6. Håller med, så mycket man skulle vilja göra, men då skulle det krävas att man går ner i arbetstid och det kan man ju kanske inte :/ Så ja det är ju en vardagslyx när man hinner med att unna sig något! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.