Only pink


Bildkälla: weheartit
 
 Som ni har säkert märkt är rosa en av mina favoritfärger och därför har jag valt ut några favorit bilder från weheartit i temat rosa. 
 
Jag personligen skulle aldrig inreda mitt hem i endast rosa som på bilderna, utan istället låter jag detaljerna vara i den färgen. I alla fall i mitt vardagsrum har det blivit så till det vita och ljusgråa som jag hade från början. Annars är det ögongodis för mig att kika på dessa bilder och undrar om vattnet blir extra härligt att bada i om det är rosa? 
 
Dagens irritation!
Tidigare idag ringde barnens far mig då han kräver saker som är omöjligt för mig att fixa. Det är ju liksom som vanligt igen och nu var det några veckor sedan han fick mig att må dåligt och därför har jag bara tänkt gott om honom tills nu. Han gör verkligen allt för att förstöra för mig och nu kommer jag aldrig mer ställa upp med att vabba under hans barnveckor igen. Jag har förlorat så mycket pengar på det också och han verkar tro att jag är någon slags bank. 
Nä nu måste det här få sitt slut för jag håller på att bearbeta mig själv nu för att klara av min vardag och hade jag haft möjligheten så hade jag flyttat härifrån för länge sedan.
 
Nu har jag gnällt av mig färdigt för idag men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Vilket EGO den mannen du hade. Tur att du slipper leva med honom. Stå på dig. Har han glömt att han är också skyldig att ta hand om barnen i nöd och lust. Förlåt Netti, men jag blir så arg på sådana karlar.

 2. Svårt att sätta mig in hur den karl är eftersom (med all rätt och respekt från din sida) man bara får en liten glimt vem denna kan tänkas vara från din perspektiv… jag går sällan efter en vinkel på saker å ting så jag är neutral på detta. Känns dock tråkigt att det finns folk som inte kan lämna det som har hänt bakom sig och tänka mer än bara sig själv + att dra med andra tex dig, ev även dina barn =/… SKÄMPA PÅ, va stark!
  Kramar<33

  1. Åh tack! Jag tycker det är bra att du tänker så och igår efter vårt samtal mådde jag redan dåligt. På bussen hem skrev jag inlägget och nu i efterhand tycker jag att det var onödigt. Kram på dig

 3. Allt blir bättre med lite rosa i livet 🙂
  Försök stå på dig emot barnens far, ibland måste man tänka lite på sig själv också <3

 4. Så snygg inspo 😀
  Men åh :/ Vad hemskt att barnens far ska köra med dig på det sättet. Fy verkligen. Hoppas att det löser sig annars får du ge honom en ordentligt utskällning. Show him who the boss is ;-))
  Kram<3

 5. Bra där ExklusivaMoi att man inte ska döma en människa efter bara en sida, jag vet att det skrivs mycket skit och om han och han framställs som en riktig idiot!! Tyvärr är sanningen inte riktigt den samma och han kan inte försvara sig men ni väljer och tro på det som skrivs..det är synd. Han är den som bryr sig mest om barnen han som ställt upp för dem alltid!! Så snälla döm inte folk efter en sida!!!! Mvh en som är insatt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.