Våran Valborg

God kväll mina godingar!

Hoppas att ni har en trevlig valborgsfirande?
Jag och pojkvännen struntar i festligheter och har en myskväll istället. Vi har gjort hemgjord pizza som vi ska äta alldeles snart och efter det blir det en skräckfilm med en massa gott. Det är verkligen skönt att bara ha en lugn kväll tillsammans och imorgon ska vi hälsa på söta lamm! 
Nu ska vi duka fram här och ha en fortsatt trevlig kväll mina älsklingar!


//PUSS
❤️

0 comments / Add your comment below

  1. Hemgjord pizza är sååå mycket bättre <33 Har lite svårt att äta pizzeria-pizzor efter min tid när jag jobbade på en sådan *lol* och färdiga köpte är BIG NO NO!! Nice valborg kändes det att ni hade (sj jobbade jag länge å sent) och ha en fantastiskt TREVLIG DAG idag, kramar<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.