My style today

Kollage

 

1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här

 

Sponsrat inlägg

Som ni redan vet älskar jag att klä mig bekvämt och gärna lite sportigt.

Idag hade jag mer än gärna haft på mig ett par jeans i lösare passform, gärna svarta med en enkel vit topp. Bomberjackor bor jag en hel del i just nu och jag har en nästan exakt likadan som ni ser i kollaget. Idag har jag en “bad hair day” och då gömmer jag mitt hår under en snygg keps för att känna mig en aning coolare. Väskan får gärna vara rymlig samt väldigt enkel och idag byter jag ut mina vita sneakers mot ett par svarta kängor ifall det blir lite regn.
 
Ja man vet ju liksom aldrig hur vädret ska bli för dagen och man blir lika överraskad varje dag!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. sv: Åh det är möjligt. Är glad om inlägget hjälpte dig 😀 Fyll dig med bra tankar så kommer dem dåliga och det som hänt innan inte påverka mer. För vi kommer ändå aldrig sluta tänka och vi kommer fortfarande alltid behöva fylla oss med något. Därför välj det bästa.
    Att använda något på huvudet har jag tänkt på när jag har dålig hårdag. Ville ha min hatt tidigare i veckan men det var ju snöigt ute så jag använde mössa istället, dock inte inomhus för då är det lite konstigt 😛 haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.