Blommor och uppmärksamhet

 

Här är några bilder som jag passade på att knäppa när jag och barnen var i lekparken förra helgen. Det är verkligen mycket roligare att fota utomhus men jag måste lära känna kameran bättre märker jag.
 
 
 
Jag fotade även vitsippor men de blev inte snygga på bild eftersom dem inte var riktigt utslagna.
 
 
 Bilder tagna med Canon EOS 750D
 
 När jag stannade till för att kika på fler blommor glömde lillgrabben att titta framåt och cyklade rakt på mig. Det lät BOOM och lillgrabben ramlade ner på marken med sin cykel. Som tur var fick han bara ett litet skrapsår på ena knät men han blev mest rädd.
När jag hade tröstat honom färdigt och det var dags att cykla igen upptäckte jag att skyddet till cykelkedjan hade bucklat till sig och när jag trampade började det låta värsta ljudet! Ja man kan säga att jag fick väldigt mycket uppmärksamhet medan vi cyklade hemåt.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Ajajj stackars liten =O… oftast låter det ju mer än vad det är och det var ju tur att det gick bra för han! Cyklen kan man laga lätt eller till och med göra sig av med utan problem jämför med en människa…
    Ha en fin HELG nu iaf =)…kraaamar!

  2. Så tokigt det kan bli med vårcykel, men vad tur att det inte blev så farligt rent fysiskt. Besvärligt att fixa trasiga cyklar med, dock >.<

  3. ​​​​Tack för att du besökte min blogg, vad kul att du gillade den!​​​ Och även roligt att få ta del av din blogg fina du. ​http://lizettehult.com/​

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.