Självklart får man gnälla av sig

 Linne och jeans från H&M och kofta från Gina tricot
 
 
God morgon finisar!
Herregud vad kallt det var igår morse när jag gick till bussen. Det var nästan 10 minusgrader och det är jag inte van vid längre. I helgen hängde jag undan vinterjackan för jag vägrar att sätta på mig den igen och istället kör jag med lager på lager. 
 
Tisdagar är den tråkigaste dagen på hela veckan tycker jag och därför tänkte jag gnälla lite på saker som jag stör mig på.
 
• Jag avskyr när någon sitter bakom mig på bussen och pratar i telefon. Personens röst ekar i mitt huvud och jag kan inte koppla av.
 
• Jag avskyr när folk smaskar.
 
• Jag avskyr när någon tjatar på mig.
 
• Jag avskyr att vänta för det känns bara som slöseri med tid.
 
• Jag avskyr när folk tror att de äger en hel väg när de går jätte sakta och tar all plats så att man måste säga “ursäkta” för att kunna gå förbi.
 
• Jag avskyr att åka hiss och tar gärna trappor istället.
 
• Jag avskyr när folk inte kan hålla det de lovar.
 
• Jag avskyr när gamla gubbar klär av mig med blicken.
 
• Jag avskyr när killar som redan har förhållanden flitar med mig. 
 
• Jag avskyr när någon värmer en fiskrätt under lunchen på jobbet för det stinker verkligen illa i micron efterråt.
 
• Jag avskyr att försova mig för då blir hela dagen förstörd. 
 
Nu har jag gnällt av mig färdigt och nu ska jag bara tänka på positiva saker resten av dagen. Ha en underbar dag mina underbara och jag älskar era fina kommentarer som gör min dag!
 
 
 //PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Råka slänga iväg en tom kommentar :/ Men känner allt att denna tisdagen är en riktig gnäll dag och avskyr också när folk smaskar och folk som tar över hela gångbanan när man går. Liksom varför tänker jag varje gång haha

  2. Hatar också tisdagar.. Veckans längsta dag!
    Var intressant att läsa saker du inte tycker om! Inte alltid folk skriver ut det! 😀 Kram

  3. Tycker också det är seg dag, tis och tors =D, Ja fisk är inte nå vidare lukt efteråt och ja jag gillar inte heller då upptagna karlar flirtar eller gubbar ser sliskigt på en
    Gillar inte heller människor som tror sig vara bäst

  4. Jag håller med dig om allt förutom det där med åka hiss. Jag har vant mig så jag bor väldigt högt upp, har ingen lust att gå 15 trappor upp och ned flera gånger om dagen hahaha. Va 10 minus, shit det vill vi inte ha. Kram

  5. Hahaha shiiit vad jag känner igen mig!!! Jag avskyr folk som snackar i telefon, och högt överhuvudtaget, självcentrerarde människor, totalt respektlösa, som om värlen snurrar kring dem. Och ja, långsamma människor i rulltrappan (har varit nära på att sparka en männsiska när jag hade både bråttom och PMS… inte bra kombination). Jag håller framför allt med om den höga avtändningsfaktorn med människor som flirtar och stirrar öppet när de redan är i en relation.

  6. Hahaha..då ska du finna dig på Stockholms central tunnelbana. Där kutar folk av alla slag. Igår kom det 3 killar gående. Den ena sjöng för full hals och en annan filmade honom. Då kan man snacka om liv. Jag kanske ska åka lite oftare för att bara stå där och titta på folk.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.