Den goda nyheten

God morgon Bloggisen!
Nu ska jag berätta för er om nyheten som jag nämde här om dagen.
 
 
 
Jo det är så att alla lägenheter i mitt område ska renoveras och i veckan fick jag hem ett brev där det stod att jag har blivit erbjuden en ersättningslägenhet.
 
 
 
Det som är det mest positiva är att lägenheten är större än den jag bor i nu och det innebär att ungarna ska få varsit rum. När min nuvarande lägenhet är färdig får jag bo kvar i ersättningslägeheten om jag vill och det är ju liksom hur bra som helst!
 
 
 
Just nu bor jag i en stor 2:a på 75 kvm då jag och barnen delar sovrum och den nya lägenheten är en 3:a på 85 kvm. Jag och stortjejen ska dela rum medan lillgrabben får en egen. Hon är väldigt positiv till att dela rum med mig och vi dagdrömmer redan om hur rummet ska se ut. Det ska vara flickigt med sminkbord, accessoarer, vitt och ljusrosa färger då det kommer att bli så fint. 
 
I veckan ska jag besöka dem som bor där för att se hur lägenheten ser ut. Jag hoppas att det är väldigt ljust för jag blir deprimerad om tapeterna har mörka färger. Åh jag är så himla nyfiken på hur lägenheten ser ut och hoppas jag får kika på den redan ikväll!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Du ser fantastisk ut 🙂 Men gud så kul med en ersättningslägenhet som verkar så bra!! Jag förstår att du är positiv till den förändringen!
    sv: Tack för att du "kommer på middag" hela veckan, så glad jag blir 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.