De perfekta kuddfodralen

 
 Jag har glömt bort att visa upp ett par snygga kuddfodral från Gripsholm som jag passade på att klicka hem när ellos hade bra erbjudanden. Innan hade jag marinblå/vita kuddfodral men nu till våren blev jag sugen på ljusrosa.
 
 
Det är de ljusrosa kuddfodralen som är nya och materialet är helt underbart! Tyget blir inte heller skrynklig och det är så skönt att jag slapp styka dem.
Ljusstakarna som ni ser på bordet har jag sprayat rosa för innan var de kopparfärgade och det passade inte till mitt hem. Ljusrosa är en favoritfärg enligt mig i mitt hem då jag är så otrolig nöjd med dessa kuddfodral.
 
Om du är sugen på likadana hittar du de här genom att klicka här <—
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.