En härlig utflykt och en rolig nyhet!


Att grilla ute i skogen är hur mysigt som helst och det var precis vad vi gjorde i torsdags kväll.
Det var min sons klass som hade en gemensam utflykt efter fritids stängning då vi fick börja med en tipsrunda och därefter fick vi grilla.
 
 
Stortjejen valde att vara hos en kompis under tiden så jag och lillgrabben cyklade tillsammans till stället vi var på. Vi hade med oss kycklingkorv med självklart korvbröd och herregud vad gott det är att äta grillat över en öppen eld! Det enda tråkiga var att det började regna under tiden vi grillade men som tur var slutade det att regna när vi cyklade hemåt.
 
Just det!
Jag har en rolig nyhet att berätta för er men jag sparar nyheten till lite senare!
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Tycker allting blir sååå mycket godare och härligare/mysigare när det görs ute ^^… kan tro att jag är en värsta Skogsmulle, HAHHAHA! Har varit scout i 6år men är för bekväm av mig när det gäller att sova, vill gärna vara torr och varm då *lmao* Bästa med sommaren är att få äta grillat i olika slag <33

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.