Jag vill resa utomlands

 
Jag är så fruktansvärt sugen på att resa utomlands just nu och om jag hade haft möjlighet hade jag redan nu bokat en resa till sommaren.
 
 
Jag vill åka till ett varmt land som har god mat samt vackra stränder då jag skulle bara njuta av den underbara miljön. Det skulle liksom bli terapi för själen och bara tanken på att få ligga på en vacker strand med en god drink, äta en massa god mat och att promenera runt bland nya miljöer hade varit helt magiskt.
 
Om jag hade haft möjlighet till att boka en resa till sommaren hade jag valt att resa till Grekland med barnen. Jag och barnens far har varit på Rhodos innan barnens tid och jag tyckte att det var väldigt vackert där, jag gillade maten, kulturen och mycket mer. En resa till Grekland med barnen hade varit hur kul som helst eftersom jag vet att resan skulle bli otroligt lyckad samt att det blir ett minne för livet.
 
För er som har planer på att resa här fram över!
Då har jag förslag på tre stycken hemsidor där man på ett smidigt sätt kan boka resor billigare. Dessutom finns det även grymma rabattkoder som du hittar hos hotels.com rabattkoder, MrJet rabattkoder och Expedia rabattkoder. Att få möjligheten att boka resor ännu billigare är liksom hur bra som helst. 
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Hoppas verkligen att du får möjlighet att resa snart då!:) jag är själv restokig och har 3 resor bokade för detta år men letar jämt efter möjligheter att klämma in en till eller två! 😛

  2. Jag hade tänkt att åka till Malta nu i maj. Min lillebror bor där och det skulle vara fint att hälsa på honom. Men just nu behöver jag 100% fokus på min praktik så får se hur det blir… Jag hoppas att du kommer iväg nånstans! Ibland är det najs att bestämma något och längta. Ibland kan det vara härligare att länkta än själva utförandet.

  3. Åh fy vad härliga bilder!! Vill också resa.. Vi är sugna på att boka en resa till Kroatien då det är kort flygtid med liten! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.