Gillette Venus

 
 Kolla vad jag har fyndat nu igen på netto! Det känns som att jag alltid lyckas fynda något där varje vecka och den här gången blev det något som jag verkligen behövde.
 
 
För ynka 79 kr ingick en rakhyvel med tillbehör och det är ju liksom nästan gratis! Nu har jag lämnat min andra rakhyvel hos pojkvännen så att jag slipper släpa på den fram och tillbaka i fortsättningen. 
Jag har nog alltid använt rakhyvlar från Gillette Venus för huden blir så len och fin. Vaxning har jag aldrig vågat prova för det verkar göra sjukt ont samt att jag har inget tålamod att spara ut håret inför vaxning. Hårväxt på kroppen har jag alltid haft svårt för och blir nästan manisk när jag rakar mig. Det har inget med utseendet att göra utan jag känner mig bara ofräsch med hår på kroppen.
 
Brukar ni raka eller vaxa er? Eller kanske inget alls?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vilket fynd! Bra du slipper släpa på rakhyvlen nu, använder också alltid dem. Så jäkla bra!
    Ja min barnmorska var inte bra. Hon står inte så högt på min lista 🙁

  2. ​sv: exakt! det märktes inte alls att jag haft världens värsta torsdag när jag bara listar det positiva ^^
    Ofta inget alls, men rakar mig när jag gör något. Lättja!

  3. Tror nog jag allt ska börja ta mig någon sväng förbi netto och försöka fynda jag med haha jag brukar oftast raka men ibland händer det att jag vaxar ^^

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.