Inför helgen

 God morgon finisar!
Det är så underbart att solen har tittat fram igen i några dagar och mindre och mindre kläder blir det att ta på sig. Iallafall efter jobbet för jag åker väldigt tidigt till jobbet varje morgon och då är det lite kyligt. 
 
 
 
Skönt att det är fredag idag och här ser ni några bilder som jag tänkte ha till min nya header. Men jag tyckte att det blev så tråkigt med svart/vitt då jag valde tillslut bilder med färg. Jag vill att man ska bli glad av att vara inne på min blogg och ljusa färger blir man liksom glad av “i alla fall jag” därför satsar jag på ljusa och glada färger. 
 
Vad händer idag?
När jag kommer hem efter jobbet hämtar jag barnen direkt från fritids och där efter beger vi oss mot affären för att handla lite smått och gott inför helgen. Efter det har vi inga speciella planer faktiskt utan vi ska ta allt som det kommer. Men en sak jag är säker på som kommer att ske är självklart fredagsmys på kvällen.
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Fina bilder och vad mysigt att få hem barnen idag, min åkte idag och det känns redan tomt. Hoppas att ni får en riktig mys helg tillsammans. Kram

  2. Jag älskar ju svartvitt så jag tyckte det var snyggt haha! 😀
    Härligt att inte ha några direkta planer, här blir det nog bara en lugn filmhelg 🙂
    Kram

  3. Den där klänningen var riktigt fin på dig måste jag säga 🙂 Idag har jag typ bara städat en sålänge. Fick ryck på dammsugaren dock. Det är lägenhetsägarens och jag skulle vilja skriva att den sög haha men det gjorde den inte alls. Var skitdålig.

  4. Mysigt att få hem barnen,här blir det en sväng till köpcentret för att köpa nya skor till tjejerna sedan blir det fredagsmys och Lets dance:)kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.