Att inreda balkongen

Jag är så sugen på att fixa till min balkong då jag vill göra det riktigt mysigt. Ännu har jag inte bestämt mig för hur det ska se ut eller vad jag ska ha. Men jag har hittat några härliga inspirationsbilder inom balkonginredning som jag delar med mig av denna fredag kväll.
 
 
 
Imorgon ska jag faktiskt fixa till min balkong med grejer som jag redan har. Efter att jag har kollat in en hel del inspirationsbilder på balkonger har jag fått en hel del nya idéer i mitt huvud. Åh jag längtar redan till imorgon och självklart kommer jag att ta bilder på resultatet som jag ska visa för er.
Jag önskar er en mysig fredag kväll och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. fin inspo! 🙂 jag är så avis på alla som har balkong. jag vill också ha det 😛
    sv; vad glad jag blir att du gillar inspon! 😀 kram

  2. Vad skoj 🙂 Lycka till idag då. Kommer bli toppen och jag ser fram emot bilder. Här blir det fest med släkten hela eftermiddagen 🙂 Kram fina och ha en härlig lördag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.