Rut & Circle

 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

BACK IN STOCK! Äntligen har Rut & Circle fått in sin omåttligt populära Kate Bomber Jacket i lager igen. Jag är verkligen så sugen på att klicka hem en. De tog slut väldigt fort sist, så jag antar att jag måste skynda mig lite om jag vill hinna. Älskar också att bomberjackor verkligen är på tapeten nu och har blivit en trend, för jag tycker att det är så snyggt! Dessa jackor ligger på 399 kronor, vilket är ett bra pris för en jacka, framför allt en jacka som fungerar till allt!

Passa på att klicka hem en i valfri färg (jag kan inte riktigt välja vilken jag tycker är snyggast, de är så fina allihop!) från Rut & Circle innan de tar slut igen, dessa är verkligen så poppis! Klicka här.

 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. ja det är inte kul det här alltså. :/ Pallar inte med att min läkare ska vara så himla orolig för mig heller. Känner mig så skyldig då…

  2. Men SHIT jag har varit jättesugen på en sån där bomber och nu kommer du och lägger upp de här godingarna!!! Risken är stor att även jag klickar hem nån 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.