Vardagslyx

 
 Igår kväll kan man snacka om att jag valde en proteinrik kost! Ungarna var jätte sugna på fiskbullar i hummersås med kokt potatis och för min del fick det bli något annat eftersom jag klarar inte av fiskbullar. Jag klarar varken av konsistensen, smaken eller lukten men det säger jag självklart inte till ungarna :-D.
 
 
 
 Keso, kokt ägg och avokado med aromat på fick det bli för min del. Mumma!
 
 
 
 Ikväll efter ungarna har lagt sig för natten ska jag sätta mig ner i soffan för att bläddra i senaste numret av VeckoRevyn.
 
 
 
 När ungarna har somnat ska jag plocka fram lite choklad till mig för jag är så sjukt chokladsugen att jag håller på att dö! Hoppas att de somnar snabbt för helst vill jag ha choklad redan nu men tyvärr måste jag vänta för annars får jag inte chokladen för mig själv. Nu låter jag som en jätte hemsk morsa som inte låter mina barn få smaka choklad av mig men de får vänta tills det blir helg :-D.
 
Ikväll har jag lite vardagslyx med att sitta själv i soffan med en bra tidning och choklad. Känner att jag verkligen behöver det och imorgon är det äntligen fredag!
 
 
//PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det såg riktigt gott ut!
    Klart man vill ha chokladen för sig själv. Det finns ju lördagsgodis för barnen av en anledning 😉
    Sv. det värsta är att byxorna hade spruckit redan tidigare på dan, fick jag reda på i efterhand 🙁
    Kram

  2. Kitok är en grym artist 🙂 Jag e stolt över honom. Att han från lilla jokkmokk har blivit så stor 😀 Glad jag har hittat min man (ermebring här på daylife) som också älskar hans musik 😀 Kitok är stor, i mina ögon 😀

  3. Mums vad gott 🙂 Speciellt avokado. Är med så choklad sugen så jag ska göra choklad bollar till kvällen, fredags mys 😉 Kram och ha en jättefin dag <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.