Favorite pictures from my Instagram

När jag kikade igenom mitt flöde på Instagram plockade jag ut mina 9 absoluta favoriter. Jag måste lära mig hur jag kopplar wi-fi på min systemkamera så att jag kan föra över bilderna till telefonen. Det blir ju hundra gånger bättre bilder som tas med systemkameran än med telefonen och det skulle vara mycket roligare att lägga upp ännu bättre bilder på Instagram. Hoppas att jag hinner i helgen som kommer för då tänker jag börja med det. 
 
 Jag heter netti108 på min Instagram jag följer alla som följer mig. Ni hittar mig genom att klicka här <—
 
 
/PUSS
 
 

35 comments / Add your comment below

  1. det var verkligen supersnygga bilder, så duktig du är! Ja, nu är det ju snart helg, så skönt 😉 Haha, det känns faktiiskt så, när jag gjort bort tisdagen framför allt, då är det snart helg 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.