Adidas Originals 
Jag har verkligen fått dille på allt som har med Adidas Originals att göra på senaste tiden! Därför har jag plockat ut lite inspiration med mina favoriter från märket som ni ser i kollaget. Plaggen är så grymt snygga och förutom vid träning kan plaggen även bäras till vardags genom olika grymma kombinationer.
 
När jag spanar efter plagg eller skor från Adidas Originals föredrar jag Zalando och Nelly för på deras hemsidor finns det ett stort utbud från märket.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag älskar adidas, mitt favvomärke 😀 😀
    sv: Ja hua, jag känner mig lika eländig idag… men det kommer nog släppa, hoppas på bättre eftermiddag ^^

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.