Sushi lunch på jobbet

God kväll mina raringar!
I fredags beställde jag och mina kollegor lunch med hemleverans till jobbet istället för att ta med matlådor som vi annars gör. Då valde några mat från en pizzeria och de övriga inklusive mig från ett sushi ställe. Det var så himla längesedan jag åt sushi och det är något som jag hade varit sugen på i evigheter. Med andra ord var det supergott och vi hade jätte trevligt.
 
Synd bara att jag inte hade med mig systemkameran för då hade bilderna blivit hundra gånger bättre. 
 
Annars då?
Det känns sådär att helgen redan är över snart men det brukar kännas bättre när man väl kommer igång. Tråkigt väder har det varit också och idag har det verkligen varit typiskt söndagsväder då man bara vill ligga i soffan till en bra film och bara mysa. 
Jag jobbar just nu med svar på en fråga från frågestunden som jag valde att skriva ett separat inlägg om. Det var frågan om min panikångest som jag vill skriva så bra som möjligt och någon gång i veckan dyker inlägget upp. 
 
Nu ska jag förbereda lite inför veckan men vi ses lite senare mina godingar!
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. sv: Tack, jag behövde verkligen höra det 🙂 Jag känner mig så ful ^^ Hemska jag som är så elak mot mig själv!
    jag har också panikångest, framförallt i affärer, dit kan jag inte gå ensam längre utan medicin…

  2. Men gud så gott det där såg ut då 😛 Testade sushi för första gången i slutet av förra året tror jag och det var inte en färsk sushi och ändå gillade jag det. Så vill testa riktig sushi någon gång.
    svar: Ja det känns helt underbart faktiskt. 😀

  3. Varit en riktigt grå helg, men jag hoppas det vänder 🙂 Har aldrig ätit suschi faktiskt, är det gott? Måste testa 🙂 Kram och ha en fin måndag

  4. sv: Inget jämfört med er sushi 😉 Men det är ju verkligen SUPERDUPERENKELT, så jag tycker du ska göra halloumimackor någon dag 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.