Mina dåliga vanor

 
• Jag måste gå upp extra tidigt för en lugn start på dagen är jätte viktigt för mig.
 
• Jag måste dricka kaffe direkt på morgonen för annars blir jag på dåligt morgonhumör.
 
• Jag är beroende av läppbalsam och får panik om jag råkar bli utan. 
 
• Jag är livrädd för att ha synliga snorbobbor i näsan så jag kollar min näsa flera gånger om dagen.
 
• Jag älskar att ta bort hår i ansiktet och blir manisk när jag väl börjar. 
 
• Jag klarar inte av att vänta eller att stå i kö för det känns som slöseri med tid.
 
• Jag klarar inte av vissa lukter som svett och dåliga andedräkter. Då blir jag verkligen illamående. 
 
• Jag sitter alltid med benen i kors fast jag vet att det inte är bra.
 
• Jag bär alltid väskan på samma axel och det spelar ingen roll hur tung väskan är. 
 
• Jag får dåligt samvete när jag säger nej eller tackar nej till något. 
 
 
 
 
Okej det var inga stora grejer direkt men vissa saker ger mig en tankeläsare om vad jag egentligen håller på med! Därför är det bra att skriva upp sådana saker för att fundera lite över dem och varför jag gör så? Nästa gång ska jag skriva några punkter om mina bra vanor istället. Inte till nästa inlägg men om några dagar.
 
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Hahaha jag stämmer in på många av de där punkterna!!! Och det där med att stå i kö… det värsta är att stå i en toalettkö. Det gör jag bara inte, går hellre ut och sätter mig och kissar bakom en bil.

  2. Känner igen mig i några av punkterna, behövde alltid gå upp i tid för att ha en lugn morgon förut! Dock ändrades det rejält när jag började jobba frukost på ett hotell för några år sen och var tvungen att åka hemifrån vid 04.45 varje morgon! 😉 Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.