Mitt smink till vardags och fest

Jag har fått önskemål om att skriva ett inlägg om vad jag använder för smink till vardags och fest. 
 
 
Till vardags sminkar jag mig mest för att se piggare ut och då använder jag concealer, puder, ljus skimmrande ögonskugga, mascara och självklart fyller jag i mina ögonbryn.
 
 
 
Jag använder även contouring fast till vardags använder jag endast den mörkaste färgen som rouge. På läpparna varierar jag oftast mellan läppbalsam eller ett läppglans med någon svag skimmrande färg.
 
 
 
Till fest tar jag gärna på mig foudation, ögonskuggor i flera färger och ett mörkare läppstift.
 
 
 
Och använder mer contouring än vad jag gör till vardags.
 
 
 
 
Jag lägger även till highliter längst de övre kindbenen samt under ögonbrynen. Nu var det evigheter sedan jag gick ut på festligheter men det är oftast såhär jag använder smink vid sådana tillfällen.
 
Annars är ögonbrynen och concealer viktigast för mig och till vardags räcker det om jag inte vill ha så mycket smink på mig.
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jättefin header o grymma bilder gumman 🙂 <3
    sv; Jo man jobbar rätt så länge, o ibland nätter också. Typ 13-22 sen sova över har ju sovande jour (får betalt i typ 4 timmar) sen börja klockan 07.00-13.00 fast de är på helgerna..på veckodagarna är de 16-22 och sen 7-10 dagen därpå 🙂 Kram

  2. Ja jag funderar på att blogga lite på båda bloggarna just för att känna vilken jag trivs bäst på 🙂 Är lite rädd att jag kommer sakna blogg.se om jag byter, så vi får se lite hur jag gör 🙂
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.