Off shoulders med ljus denim

 
Vita off shoulders blusar är så snyggt tillsammans med jeansskjolar, jeansshorts eller jeans i ljus denim. Här ovanför har jag hittat två favoriter som passar så himla bra ihop. 
 
 
Bildkälla: weheartit
 
Här har jag även hittat inspiration via weheartit på just denna snygga kombination. Snart är det dags att börja gräva fram sommarkläderna för att se om vad som passar. Jag tror att jag har gått upp lite i vikt och det vore ju synd om inget passade mig längre för en ny sommar garderob har jag ingen lust att lägga pengar på. 
 
Igår åkte lillgrabben hem till sin far och han hade fortfarande feber lilla stackaren. Men eftersom det är barnens pappavecka får han vabba resten av veckan om det behövs. Idag kändes det som måndag hela dagen på jobbet men det är ju redan onsdag och helgen närmar sig. Imorgon kväll när jag kommer hem från jobbet ska jag ju packa inför helgen, för att jag åker till pojkvännen på fredag direkt efter jobbet. Nu för tiden har jag inte så mycket att packa längre för jag har väldigt mycket grejer där som jag har lämnat kvar för att slippa ta med fram och tillbaka hela tiden. 
 
Nu ska jag läsa ikapp en massa bloggar som jag har missat men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det ser jättesnyggt ut tycker jag 😀 Tyvärr tycker jag inget vidare om mina axlar 🙁 Vad kul att åka till pojkvännen, har ni långt?
    sv: men ajdå, tack för utmaningen i alla fall, nu fick du se vad jag skulle ha svarat 🙂

  2. Var och köpte ett par snygga jeans på H&M och de satt perfekt. Hoppas att du får det trevligt på fredag. Imorgon åker jag och hälsar på en kompis och kommer inte hem förrän lördag. Ha det så bra.

  3. Har ni långt mellan er du och killen? samt tråkigt att sonen är sjuk =(. Snygg outfit, men jag gillar inte mina överarmar och så =(

  4. Jättefint 🙂 Vitt är så snyggt på sommaren när man fått lite färg, och spets detaljer är jag svag för. Ha en fin dag 🙂 Kram

  5. sv: eller hur, nu bara måste jag ju lära mig att äta lunch ju!!! Not soon enough, har inte ätit lunch på jobbet sedan… ht 14 tror jag att jag tog med den sista lådan. Torsk. Sedan blev det bara inget mer 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.