Vita klänningar

Kollage: Vitt!

 

1 här | 2 här | 3 här

 

Sponsrat inlägg

Det är liksom redan mitten av april månad och snart är det många som tar studenten. För mig var det många år sedan jag tog studenten och hade man kunnat göra det en gång till i livet skulle jag lätt göra om det igen. Varje år när jag ser alla lyckliga studenter så blir jag så himla lycklig själv inombords, och jag kan inte låta bli att spana in alla vackra vita klänningar som fylls i butikerna. 
 
För en liten tjuvstart har jag spanat in tre stycken vackra klänningar som passar perfekt till studenten. Många har säkert redan köpt sin studentklänning men jag kommer ändå återkomma med flera tips på snygga klänningar här framöver.
 
 Inlägget innehåller affiliatelänkar
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. men underbara klänningar!! om man bara hade sådär bruna fräscha ben nu också haha!
    sv: ja men precis! tack snälla för peppen =)

  2. Jättefina 🙂 Minns när man tog studenten, oj så lycklig man var. Man hade hela så mycket man ville göra 🙂 Kram och ha en fin dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.