Nougat

God kväll mina raringar!
 Vilket underbart väder det har varit både igår och idag! Men tyvärr har jag tvingats att hålla mig inne eftersom lillgrabben är sjuk. En liten stund satt jag på balkongen i förmiddags när solen låg på men jag hade mer än gärna gått ut på en promenad istället och självklart tagit med kameran.
 
 
Jag är helt galen i nougat och när netto sålde 5 stycken för 20 kr och då blev jag bara tvungen att köpa hem några stycken. Det får bli min tröst eftersom jag missar det vackra vädret. Den här veckan har barnens far barnen egentligen men lillgrabben fick stanna hos mig två extra dagar eftersom han blev sjuk. Imorgon blir det ytterligare en VAB-dag till för mig och barnens far hämtar lillgrabben imorgon kväll för på onsdag måste jag jobba. 
 
Nu ska jag duscha och fixa i ordning här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Hoppas han blir frisk snart <3 Trist när dom är sjuka. Så gott med nougat 😉 Jisses vad sugen jag blev på det nu. Kram och ha en fin dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.