Vårens väskor

 
Inlägget innehåller affiliatelänkar
 
Jag fick ett ryck med att kolla runt efter snygga väskor eftersom jag är tokig i väskor och kan inte sluta fantisera om snygga väskor. Det finns hur många som helst i mitt hjärta just nu men jag tvingade mig att bara välja nio stycken av alla mina favoriter. Nu måste jag hålla mina händer mot ögonen för jag får verkligen inte klicka hem någon väska. Men ni som är lika tokiga som mig förstår nog vad jag menar?
 
Till våren vill jag använda ljusa väskor eller kanske någon i färg? Här ovanför har jag valt ut några väskor som skulle passa perfekt nu till våren och väskorna är i olika storlekar samt ligger i olika prisklasser från budget till lyx.
 
Länkar direkt till väskorna hittar ni under kollaget och vill ni komma direkt till hemsidan kan ni klicka här <—
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag kan få sådana ryck jag också 😀 Har just nu en gul väska som slits med hälsan, men det börjar bli dags att byta upp sig 🙂

  2. åh vad mycket härliga väskor!! har dock alldeles för många för mitt eget bästa så blir nog inget nytt inköp nu till våren hehe

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.