Grattis bloggen!

Som rubriken lyder fyller min blogg 2 år idag!
Eller rättare sagt att jag har bloggat i 2 år. Hurra Hurra! Jag bytte bloggportal i slutet av sommaren förra året från devote.se till blogg.se eftersom jag kände för en förändring. Nu efter att ha bloggat på blogg.se i drygt 8 månader känns det verkligen jättebra och här ska jag stanna! 
 
 
 
För att fira den här dagen lite extra tänker jag starta en frågestund eftersom jag har fått önskemål om det! Så det är bara att fråga på och jag hoppas att jag hinner svara på alla frågorna redan under helgen. 
 
 
 
 Ja det är bara att fråga på i kommentarsfältet och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad roligt, grattis gumman.
    Vad tror du dina läsare gillar mest med din blogg? Varför började du blogga? Vad har du som mål med den? Hur fick du så många läsare?
    Kramis

  2. Gör så! Det va min tanke med men min telefon ville verkligen inte fungera längre och började bli överhettad och skit. Den är från pinterest. Sökte på Christian Iphone Wallpaper. 🙂

  3. Berätta om din hudvårdsrutin? Jag är intresserad av kläder men är tyvärr dålig på att kunna kombinera snyggt; du som kan konsten att klä dig snyggt – kan du ge stylingtips: hur du tänker när du kombinerar klädsel? Hur återhämtade du dig efter att du hade gått in i väggen?

  4. Berätta om din hudvårdsrutin? Jag är intresserad av kläder men är tyvärr dålig på att kunna kombinera snyggt; du som kan konsten att klä dig snyggt – kan du ge stylingtips: hur du tänker när du kombinerar klädsel? Hur återhämtade du dig efter att du hade gått in i väggen?

  5. Kom på några frågor till; var skulle du vilja bo om du fritt kunde välja? Har du något drömresemål & i så fall vart? Har du haft ålderskris någon gång? Berätta om hur du brukar sminka dig till vardags & samt fest?

  6. Grattis gumman, oj va tiden går. Skriv gärna lite mer om panikångest. Hur du hanterar detta. För mig har den avtagit under åren. Nu när jag får panikångest då försöker jag tänka positivt (jaha, är du där igen) och det hjälper mig. Men jag har några år på nacken. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.