Trötta tider

 God morgon mina underbara! 
Hela denna veckan har det varit extremt svårt att få ungarna i säng om kvällarna eftersom det är ljusare mycket längre nu. Det innebär väldigt trötta barn varje morgon och värst är det för lillgrabben som blir extra trotsig när han är trött. 
 

Byxor och fuskpälsjacka från hm // Tröja från vila // Boots från ellos // Väska från marc jacobs
 
Men idag är det torsdag och vi har bara en jobbig morgon till innan det är helg. Jag känner mig som en väldigt sliten mamma just nu och något som jag verkligen behöver är SÖMN! I helgen tänker jag även unna mig extra med en massa gott då jag får se vad som får följa med oss hem från mataffären imorgon. Om jag hade vunnit på lotto hade jag anställt en person som fick ta hand om all matlagning, disk, städning och tvättstugan hela helgen så att jag och ungarna bara kunde göra roliga saker tillsammans och lata oss ordentligt framför TV:n om kvällarna. 
 
 Visst hade det låtit som en utmärkt idé?
 
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det är inget fel att vara trött där emot är det jobbigt när det är så mycket man ska hålla ihop på en dsg. Du är stark som ändå orkar. Fin outfit också hihi. Kram

  2. Jag förstår din son! Jag tycker också det är svårare att varva ner på kvällarna när det blir ljusare och än mer vaknar jag tidigt för att det är ljust, mkt irriterande 🙂

  3. Jag har ett sådant kontrollbehov att jag aldrig skulle lita på en anställd 😛 Jag gör helst allt själv, utom disken som jag tvingar Erik att göra.
    sv: Ja, en sådan otur alltså.. 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.